Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/financoop.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 4192
Què és Financoop? | Financoop Què és Financoop? | Financoop

Blog Xarxa Financoop

Tota la informació sobre la Xarxa a un click

Què és Financoop?

20 abril 2017

Financoop es una xarxa formada per institucions públiques i privades que impulsen i promouen l’accés al finançament i al capital a les empreses de l’economia social i cooperativa.

La Fundació Seira coordina i dinamitza la xarxa, que està formada per entitats financeres de base cooperativa, ètica i social, administracions públiques i institucions del foment del cooperativisme. El seu objectiu és incentivar la cooperació entre entitats financeres, administracions públiques i les empreses de l’economia social i cooperativa.

La Jornada Financoop és un punt de trobada de l’ecosistema financer cooperatiu, en el procés de captació de capital i recursos financers de projectes que parteixen de les empreses de l’economia social i cooperativa de Catalunya.

En aquest vídeo la Joana Gómez, directora de la Fundació Seira, ens explica què és Financoop i perquè val la pena participar-hi.

© Xarxa Financoop 2017

Pin It on Pinterest