La jornada

La IV jornada Financoop 2017, se celebrarà el proper dia 5 de maig de 2017 de 9 a 14h (acreditacions de 8:30h fins a les 9h)
a l’auditori del Parc Tecnològic situat al carrer Marie Curie 8-14 de Barcelona.
Aquesta nova edició, mantindrà el format de Ronda de Finançament que a l’edició del 2015 va fer circular dos milions d’euros per a projectes cooperatius.

— Assisteix a la jornada —

La Jornada serà el punt de trobada entre les empreses de l’economia social i cooperativa i les entitats financeres de la xarxa Financoop. Es complementarà amb una selecció d’experiències internacionals inspiradores, espais de relació amb les entitats organitzadores i punts informals d’intercanvi entre assistents.

Aquests seran els quatre moments clau del programa:

Ronda de finançament

Un espai que permetrà als projectes cooperatius i de l’economia social de més de 150.000 euros obtenir finançament i inversions d’entitats especialitzades. És essencial inscriure’s abans del 31 de març al web: www.financoop.org

Experiències internacionals d’èxit

Durant el plenari es presentaran casos d’èxit d’inversió i finançament col·lectiu en l’àmbit internacional, especialment a Itàlia, el Regne Unit i el Quebec.

Espai Cara a Cara

Espai específic per a projectes amb necessitats de finançament inferior a 150.000 euros, per a qui desitgi conèixer les entitats de la Xarxa Financoop o busqui col·laboracions a mig i a llarg termini.

Punts informals d’intercanvi

La Jornada Financoop serà un espai favorable a l’intercanvi gràcies als punts de trobada informals a les pauses i a una clara identificació dels diferents públics assistents: cooperatives de mides i sectors diversos, empreses de l’economia social, institucions de foment del cooperativisme, administracions públiques, entitats financeres de base ètica, cooperativa i social, banca tradicional i inversors.

© Xarxa Financoop 2017

Pin It on Pinterest