Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/financoop.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 4192
Grup Clade, membre de la xarxa Financoop | Financoop Grup Clade, membre de la xarxa Financoop | Financoop

Blog Xarxa Financoop

Tota la informació sobre la Xarxa a un click

Grup Clade, membre de la xarxa Financoop


17 abril 2017

Per què formes part de Financoop i quins valors comparteixes amb la Xarxa?​

Perquè el finançament de les cooperatives en particular, i dels projectes de l’economia social, en general, és sovint una tasca complexa ateses les particularitats del sector.

Des d’aquest punt de vista ens agrada donar suport a aquest projecte que, d’altra banda, dóna projecció al nostre model de gestió.

Per què recomanes participar en la Jornada?

Perquè és una bona oportunitat per trobar finançament per aquelles empreses que ho requereixen. I si no és el cas, és igualment interessant en la mesura que es poden conèixer de primera mà projectes de molt interès.

Per què dónes suport a l’economia social?

Recolzem l’economia social perquè estem convençuts que és la millor forma d’avançar en el desenvolupament del país, conciliant la voluntat de creixement econòmic amb el respecte a la societat.

 

© Xarxa Financoop 2017

Pin It on Pinterest