Blog Xarxa Financoop

Tota la informació sobre la Xarxa a un click

Fiare, membre de la xarxa Financoop


5 abril 2017

Per què formes part de Financoop i quins valors comparteixes amb la Xarxa?​

Formem part de Financoop perquè és un espai de intercooperació que ens permet adaptar millor els nostres serveis a les necessitats financeres de les cooperatives. Compartim amb Financoop els valors de democràcia econòmica, l’interès per les dinàmiques col·lectives, la transformació social i l’aposta pel model cooperatiu.

Per què recomanes participar en la Jornada?

Perquè així contribueixes a millorar la capacitat financera del sector i pots ajudar a la teva cooperativa a trobar finançament. És una forma de reforçar la xarxa d’organitzacions que treballem al servei del finançament de projectes transformadors. En aquesta edició es presenta un estudi d’instruments financers innovadors que s’estan desenvolupant en altres països i que poden arribar a ser útils aquí.

Per què dónes suport a l’economia social?

Nosaltres som part de l’economia solidària. Som una cooperativa sense ànim de lucre amb l’objectiu de posar les finances al servei de la transformació econòmica. Tots els actors de l’economia solidària aspirem a aconseguir una societat més justa i sostenible. Tot i que avui dia som més de dos milions de persones les que treballem en organitzacions que comparteixen aquest mateix objectiu i la nostra xifra de producció aconsegueix ja més del 15% del PIB, la nostra vocació requereix arribar molt més lluny.

© Xarxa Financoop 2017

Pin It on Pinterest