Blog Xarxa Financoop

Tota la informació sobre la Xarxa a un click

Elkargi, membre de la xarxa Financoop


27 març 2017

Per què formes part de Financoop i quins valors comparteixes amb la Xarxa?​

Com a societat de garantia recíproca, podem aportar l’eina de l’aval com a garantia al finançament de les societats emmarcades dins l’economia social, amb les que compartim: confiança, unió, col·laboració, transparència i independència.

Per què recomanes participar en la Jornada?

És una oportunitat per a conèixer les possibilitats de finançament existent, així com un punt de trobada per a donar a conèixer el teu projecte i aconseguir finançament.

Per què dónes suport a l’economia social?

 Elkargi comparteix els mateixos valors i està sensibilitzada amb la seva rellevància dins l’economia, segons CEPES (Confederación Empresarial Española de la economía social), a Espanya hi ha censades més de 43.000 empreses sota aquesta denominació, que suposen aproximadament el 10% del PIB i el 12,5% de l’ocupació. Relacionat amb alguna cooperativa de consum, treball associat, etc. trobem al 42,8% de la població), dedica recursos específics per avalar projectes, és l’única Societat de Garantia especialitzada en l’economia social i manté quasi 5.000 socis que pertanyen a l’economia social i autònoms.

© Xarxa Financoop 2017

Pin It on Pinterest