Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/financoop.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 4192
Elkargi, membre de la xarxa Financoop | Financoop Elkargi, membre de la xarxa Financoop | Financoop

Blog Xarxa Financoop

Tota la informació sobre la Xarxa a un click

Elkargi, membre de la xarxa Financoop


27 març 2017

Per què formes part de Financoop i quins valors comparteixes amb la Xarxa?​

Com a societat de garantia recíproca, podem aportar l’eina de l’aval com a garantia al finançament de les societats emmarcades dins l’economia social, amb les que compartim: confiança, unió, col·laboració, transparència i independència.

Per què recomanes participar en la Jornada?

És una oportunitat per a conèixer les possibilitats de finançament existent, així com un punt de trobada per a donar a conèixer el teu projecte i aconseguir finançament.

Per què dónes suport a l’economia social?

 Elkargi comparteix els mateixos valors i està sensibilitzada amb la seva rellevància dins l’economia, segons CEPES (Confederación Empresarial Española de la economía social), a Espanya hi ha censades més de 43.000 empreses sota aquesta denominació, que suposen aproximadament el 10% del PIB i el 12,5% de l’ocupació. Relacionat amb alguna cooperativa de consum, treball associat, etc. trobem al 42,8% de la població), dedica recursos específics per avalar projectes, és l’única Societat de Garantia especialitzada en l’economia social i manté quasi 5.000 socis que pertanyen a l’economia social i autònoms.

© Xarxa Financoop 2017

Pin It on Pinterest