Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/financoop.org/public_html/wp-includes/functions.php on line 4192
“Creiem en vosaltres!”: Financoop obre les portes a totes les empreses de l’economia social i cooperativa | Financoop “Creiem en vosaltres!”: Financoop obre les portes a totes les empreses de l’economia social i cooperativa | Financoop

Blog Xarxa Financoop

Tota la informació sobre la Xarxa a un click

“Creiem en vosaltres!”: Financoop obre les portes a totes les empreses de l’economia social i cooperativa

31 gener 2017

Comença el període d’inscripció de projectes cooperatius i d’economia social que busquen finançament.

La 4ª Jornada Internacional de Finances Cooperatives, més coneguda en el sector cooperativista com a Financoop, ja està en marxa: tindrà lloc el proper mes de maig a Barcelona!

La xarxa Financoop, formada per institucions públiques i privades que impulsen i promouen l’accés al finançament i al capital a les empreses de l’economia social i cooperativa, ja està treballant en la organització d’aquest gran esdeveniment per a l’economia social i cooperativa del nostre país.

Com a principal novetat, la Jornada Financoop de 2017 obre l’accés al finançament i al capital al conjunt de les empreses de l’economia social i cooperativa de Catalunya.
A Financoop, les empreses de l’economia social i cooperativa posen en comú amb les entitats financeres cooperatives les seves necessitats i els instruments de finançament cooperatius, com ara títols participatius, socis col·laboradors, préstecs participatius, avals mancomunats o societats de garantia recíproca.

Així, Financoop mantindrà el format de ronda de finançament que va reunir gairebé 200 persones compromeses amb les finances cooperatives en l’edició anterior, celebrada el 2015.
A més, enguany, Financoop posarà tots els esforços en la internacionalització de les finances cooperatives. Això, us permetrà, a tots els participants, conèixer experiències d’altres països, que ens han de servir d’inspiració en aquest tipus d’inversió i finançament.

Punts d’interès de la Jornada Financoop
  • La ronda de finançament, que permet als projectes cooperatius i de l’economia social de més de 150.000 € obtenir finançament i inversions per part de les entitats especialitzades.
  • Les experiències internacionals d’èxit, que us han de servir d’inspiració en aquest tipus d’inversió i finançament. Es presentaran casos d’Itàlia, el Regne Unit i Canadà.
  • El Cara a Cara, l’espai específic per a projectes amb necessitats de finançament de menys de 150.000 €, per conèixer les entitats de la xarxa Financoop o buscar col·laboracions a mig i llarg termini.
  • Els punts informals d’intercanvi, que es succeiran durant les pauses.
¿Què has de fer per presentar el teu projecte a Financoop?

La Jornada Financoop contempla dues vies de participació:

  • Per a projectes de creixement, inversió i innovació a partir dels 150.000 euros
  • Per a projectes de menys de 150.000 euros

Per avaluar-los, les entitats inversores i de finançament tindran en compte l’evolució de l’empresa, el suport de l’entorn social, l’arrelament al territori o a la comunitat, la col·laboració i la intercooperació amb d’altres empreses del sector, així com l’aportació de recursos propis i el compromís de les persones sòcies.

Creiem en vosaltres!, i per això us animem a presentar els vostres projectes a Financoop. Si tens una empresa cooperativa i de l’economia social amb necessitat de finançament, no ho dubtis. Inscriu-te a www.financoop.org

El període d’inscripció està obert fins el 31 de març. T’hi esperem!

© Xarxa Financoop 2017

Pin It on Pinterest